Om Oss

Puls er en betydelig aktør i det norske helsemarkedet

Puls er et selskap som ble etablert i 1973 som leverer produkter av høy kvalitet fra store internasjonale produsenter. Puls består av 3 salgsdivisjoner, samt administrasjon- og logistikkfunksjoner. Vi er lokalisert på Bryn i Oslo, og har en godt kvalifisert og stabil arbeidsstokk. Vi er i 35 ansatte i selskapet.

Divisjon Kirurgi

Puls Kirurgi har et nært samarbeid med operasjonsavdelingene på offentlige og private sykehus. Divisjonen har svært høyt kvalifiserte produktspesialister, som i opplæringsøyemed også assisterer under operasjoner. Produktgruppen til Kirurgi er omfattende. Det er tyngre installasjoner slik som operasjonsbord og lamper, men også instrumenter, implantater og forbruksmateriell.

Divisjon Medical

Divisjon Medical leverer produkter og tjenester til sykehus, private klinikker, kommunehelsetjeneste, legemiddelgrossister, apotek, videreforhandlere og industribedrifter. Produktsortimentet er medisinsk- teknisk utstyr som respiratorer, anestesiapparater, senger og madrasser. Videre tilbyr divisjonen en bred portefølje av medisinsk forbruksmateriell innen områdene; infusjon, injeksjon, respirasjon, hygiene, desinfeksjon, hudpleie og akuttmedisin.

Divisjon Homecare

Divisjon Homecare leverer produkter og tjenester til NAV Hjelpemiddelsentralene, kommuner og entreprenører. Divisjonen har produkter og løsninger innen sengerom, bad/stellerom/toalett, kjøkken og arbeidsbord som bidrar til å øke selvstendigheten til eldre og personer med nedsatt funksjonsevne. Homecare har en egen dedikert landsdekkende salgsavdeling med erfarne produktspesialister.

X
Puls benytter informasjonskapsler på dette nettstedet. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruken av informasjonskapsler.
Les mer
Jeg aksepterer